// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linda Castillo: Sidste åndedrag
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Linda Castillo: Sidste åndedrag

Skrevet af den 15. april 2015 – 14:21Ingen kommentarer

Endnu engang forstyrrer Linda Castillo min nattesøvn!

Sidste åndedrag er femte bind i serien om politichefen Kate Burkholder, der har en fortid som amish.

Denne gang skal hun finde ud af, hvem der i bil har braget ind i en hestevogn, hvor i der sad en amishfamilie bestående af tre børn og deres far. Moren var heldigvis ikke med i hestevognen den skæbnesvangre aften. Et enkelt af børnene overlever sammenstødet, men de to yngste børn og deres far dør af deres kvæstelser. Er der mon tale om en uheld? Eller er der nogen i det lille samfund, der vil af med familien?

Det viser sig snart, at Kate Burkholder kender familien. Som barn var hun nemlig veninde med Mattie, kvinden der ikke var med i hestevognen. Og det bliver ikke mindre forvirrende eller kompliceret for Burkholder af at hun kender dem det handler om. Ydermere har Burkholders kæreste Tomasetti købt et gammelt slidt hus, som han er ved at sætte i stand og som han gerne ser, at Burkholder også flytter ind i. Men er hun klar til at flytte sammen med manden, der både begejstrer og forvirrer hende?

Og som om der ikke allerede var spænding nok i bogen, dukker der et skelet op fra Burkholdes fortid. Et skelet hun i den grad helst havde set forblev begravet.

Skal jeg koge anmeldelsen ned til en enkelt sætning bliver det denne: Sidste åndedrag er velskrevet god nervepirrende underholdning – læs den hvis du er til spænding og krimi!

Læs også anmeldelse af bind fire i serien med titlen Meldt savnet.

Linda Castillo, Sidste åndedrag, Forlaget Hr. Ferdinand, Februar 2015, På dansk ved Henrik Enemark Sørensen, 363 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.