// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ann-Christine Hellerup Brandt: Opskrifter og små glimt af hverdagshygge
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke

Ann-Christine Hellerup Brandt: Opskrifter og små glimt af hverdagshygge

Skrevet af den 25. oktober 2014 – 07:45Ingen kommentarer

valdemarsroHusk at holde af hverdagene – det er dem der er flest af.

Vil du også gerne sætte lidt ekstra fokus på hverdagene, sætte pris på de små rare stunder og finde små øjeblikke af lykke midt i den travle børnefamiliekabale, der meget sjældent går op? Der er god inspiration at hente i bloggeren Ann-Christine Hellerup Brandts fine nye bog: Opskrifter og små glimt af hverdagslykke.

Ann-Christine er kendt fra bloggen Valdemarsro, hvor hun i mange år har delt opskrifter og ikke mindst dejlige billeder af sin hverdag. Efter hun har fået tvillingerne Johan og Julie er der kommet mange børnevenlige idéer og opskrifter, hvor de små køkkenhjælpere kan deltage.

Det kan være lidt af en kunst at have børn med i køkkenet og ofte kan man synes at det er nemmere lige at klare det hele selv. Men tilberedningen af aftensmaden eller madpakkerne kan sagtens gøres til et familieprojekt, så den kostbare tid med børnene også kan bruges på praktiske opgaver.

Ann-Christine tager selv de fremragende og stemningsfyldte billeder, både på bloggen og i bogen. Opskrifterne er delt op i temaer med morgenmad, frokost, eftermiddag, aftensmad, slik og søde sager. Ann-Christine gennemgår også sit basislager og giver gode fif til, hvordan nogle forberedelser i weekenden, kan gøre hverdagen lidt nemmere.

Opskrifterne er klassiske børnefamilieretter, tilsat et lille tvist og her er god inspiration til ugens madplan og til at sætte lidt ekstra fokus på de travle hverdage.

Ann-Christine Hellerup Brandt, Opskrifter på små glimt af hverdagslykke, Nyt Nordisk Forlag, 2014

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.