// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicola Kragh Riis og Anitta Behrendt: Forvandlinger i boligen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Nicola Kragh Riis og Anitta Behrendt: Forvandlinger i boligen

Skrevet af den 18. oktober 2012 – 10:57Ingen kommentarer

Er du tilfreds med dit hjem som det er, skal du ikke kaste dig over ”Forvandlinger i boligen”, der giver dig 200 sider med indretningsidéer til dit køkken, stue, soveværelse, kontor m.m.

Bogen er sprængfyldt med lækre billeder, der tager dig med rundt i en række meget personligt indrettede boliger. Den er inddelt i afsnit der omhandler, de enkelte rum, men viser også konkrete løsninger til opbevaring, kunst på væggen, gulve, vægdekorationer osv.

Jeg har haft fat i bogen mange gange, siden den kom indenfor mine døre og det er som at sidde med et meget tykt, lækkert boligmagasin i hænderne, – bare uden alle reklamerne.

Alle billeder er nummererede og med korte og enkle billedtekster og hvert enkelt afsnit har en lidt længere indledning, med forfatterens personlige betragtninger og erfaringer.

Bogen er skrevet af Nicola Kragh Riis, der er boligjournalist og Anitta Behrendt, der boligfotograf. De to er et fint makkerpar, der har besøgt mange forskellige hjem og har fundet frem til de detaljer der måtte inspirere, til at man selv laver store eller små forvandlinger i sit hjem.

Stilen i boligerne er en fed blanding af nyt og gammelt, loppefund, hjemmelavede løsninger, lækkert design og specialfremstillede møbler. Her er kunst og pynt, stof og tapet og supergod inspiration til personlig indretning.

Nicola Kragh Riis og Anitta Behrendt, Forvandlinger i boligen, Gyldendal, 200 sider, 2012