// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Arne og Carlos: Påske hele året
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Arne og Carlos: Påske hele året

Skrevet af den 6. marts 2012 – 15:13Ingen kommentarer

Arne og Carlos har gjort det igen. Nu i påskegul. Hvis du ikke kender Arne og Carlos har du noget til gode. To nordmænd, der har kastet deres kærlighed på hjemmestrik, udgiver nu endnu en bog med masser af strikkeopskrifter. Tidligere var det strikkede julekugler og på Bogmessen i Forum i efteråret sad de på deres egen stand og strikkede – ja julekugler.

”Påske hele året” giver fine opskrifter på påskekugler, påskeæg, påskeharer, påskekyllinger, æggevarmere m.m. Alt i den fedeste farverige strik.

Foråret melder så småt sin ankomst, vi længes efter lyse lange dage og det skal fejres. Så når påsken kommer med fridage, solskin, nyudsprungne grene fra haven og påskefrokoster er det klart at der skal pyntes fint op.

Opskrifterne findes i flere forskellige sværhedsgrader, men med Arne og Carlos´ karakteristiske mønstre. Flere steder er der trin for trin fotos og gode nærbilleder af de små projekter.

Undervejs møder vi den lille strikkede påskehare, som Arne og Carlos har lavet deres helt egen lille historie om. Den er skøn, den lille hare og bogen i sig selv er tilpas lækker til, at man får lyst til at gå i gang. Billederne overbeviser dig om, at selvfølgelig skal du pynte op med strik i år.

En rigtig sjov bog, hvor håndværket er i orden og man kan ikke andet end trække på smilebåndet af Arne og Carlos, de skønne strikke-herrer. Vi venter spændt på hvad de finder på næste gang.

Arne og Carlos, Påske hele året, Koppelwrite, 2012, 65 sider