// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Dorthe Studsgarth: Sommerhuskogebogen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Dorthe Studsgarth: Sommerhuskogebogen

Skrevet af den 21. juni 2011 – 16:35Ingen kommentarer

100% sommer! Intet mindre. Det er hvad du får i Dorthe Studsgarths nye fine kogebog: Sommerhuskogebogen.

Bogen er fyldt til randen med lækre opskrifter på sommermad, der passer perfekt til lange dovne dage i sommerhus. Her finder du traditionelle sommeropskrifter, klassikere som diverse frugttærter, frikadeller og kartoffelsalat.

Men der er også plads til nye livretter som fx morgenburger, hybenrosensaft eller hvad med en djævelsk kylling.
Bogen er inddelt i afsnit om morgenmad, frokost, madkurv, mellemmad, eftermiddagste, drikke, forretter, hovedretter, grøntsager, tilbehør og desserter. Opskrifterne er til at gå til og der er lækre fotos der inspirerer til at gå i gang.

Nogle af opskrifterne kræver lidt ekstra tid og det er jo oplagt på feriedage med god tid til at finde lækre råvarer og gå og kræse om maden og mødes til måltider der også godt må tage ekstra tid – for det er ferietid.

De danske råvarer er fantastiske og det myldrer med dem i denne sommerhuskogebog. Jeg glæder mig seriøst til at komme en tur i sommerhus og afprøve de mange skønne opskrifter, og skal du ikke i sommerhus, er jeg sikker på, at opskrifterne der lover 100% sommer også smager fint hjemme på altanen eller ved køkkenbordet…

Dorthe Studsgarth har samlet, udviklet og afprøvet opskrifterne gennem et langt køkken- og sommerhusliv. Hun er forfatter og journalist og MA i retorik og formidling.

Dorthe Studgarth, Sommerhuskogebogen, Forlaget Pabulum, 2011, 280 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.