// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Clare O’Connell: Popcakes
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Clare O’Connell: Popcakes

Skrevet af den 17. maj 2011 – 18:04Ingen kommentarer

Har du været med på trenden omkring skønne kager – så må du bare kaste dig ud i de nye fine popcakes. De er skønne – sjove og nemme at lave.
Popcakes er for dem der elsker chokolade og kage. Det er små skønne kagekugler på pind, med fint overtræk og smukt dekoreret. De kan formes som hvad som helst og i den nye fine bog fra Tofino Books er der 25 skønne opskrifter, med kager formet som babushkaer, pandaer, pingviner, frøer osv.

I bogen præsenterer forfatteren Clare O´Connell hvordan hun i sit lille bageri; POP Bakery, udvikler og kreerer popcakes og ønsker at inspirere og sætte gang i fantasien hos kagebagere rundt omkring. Hun har mærket en enorm interesse for popcakes i London i de senere år, men nu er tiden altså også kommet til, at vi skal skabe små kreative popcakes i de danske køkkener.

Bogen giver nogle grundlæggende teknikker og gennemgår hvad du bør have indkøbt inden du går i gang. De fleste ting er standard-køkkenudstyr, men de mere specielle ingredienser kan fås i en specialbutik og bagerst i bogen er der en forhandlerliste med netbutikker.

Bogen er i Tofino Books karakteristiske format og med inspirerende fotos af alle de fantasifulde små kager på pind. Kagernes dekoration kan varieres, så de passer perfekt til en speciel lejlighed, eller de kan holdes helt enkle med simpelt pynt. Man får virkelig lyst til at sætte tænderne i en af de små lækre kagekugler.

Clare O´Donnell, POPcakes, Tofino Books, 64 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.