// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Louisa Lorang:Vild med hverdagen – også når det skal gå hurtigt
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Louisa Lorang:Vild med hverdagen – også når det skal gå hurtigt

Skrevet af den 15. marts 2011 – 07:00Én kommentar

Er du vild med hverdagen? I dag udkommer Louisa Lorangs nye kogebog; ”Vild med hverdagen”.

Det er hverdage, vi har flest af og det går hurtigt, vi har travlt og skal nå meget i løbet af dagen.

Louisa Lorang leverer opskrifter på enkle, hurtige retter der kan laves på ingen tid, men som alligevel er hjemmelavet og sundt. Slut med fastfood og kedelig rugbrød, din hverdagsmad skal være i orden, også de dage hvor du har travlt.

Bogen er delt op efter hvor lang tid retterne tager. Her er lynfood, som kan laves på ca 15 min, hurtig hverdag, okay-hurtig-mad, slowfood og go´til 2 i 2 dage. Herudover er der et afsnit med extras, med opskrifter på fx chilisauce, karrypasta, burgerboller m.m. Det der lækre tilbehør, der giver de hurtige retter lidt ekstra. Louisa understreger, at man sagtens kan købe sig til tilbehøret, men måske har du mod på at kaste dig ud i at lave en hvidløgsolie med citron eller tyttebærsylt.

Opskrifterne er lette at gå til, prøv fx Spagetti med hvidløg og spinat, som er supernem og lækker med en god parmesan til. Wraps er et hit her i huset og vi skal helt sikkert afprøve Louisas variation med røget laks og wasabi.

Der er variationer over gamle klassikere og nye idéer med mere utraditionelle råvarer, det handler om at blive inspireret til, at udvide favorit-retterne og der er mange gode ting at vælge imellem.
De fine fotos er også medvirkende til, at man får lyst til, at kaste sig ud i noget nyt.

Louisa Lorang er uddannet kok og madskribent på Femina. Hun er gæstekok på morgen-tv og har tidligere udgivet flere Vild med…-kogebøger.

Louisa Lorang, Vild med hverdagen, Lindhardt og Ringhof, 160 sider, 2011

Én kommentar »

  • Birgitte Tarrafa siger:

    Hej,
    Jeg vil gerne höre om man kan faa fat paa opskrifterne fra denne kogebog, paa nettet? Jeg bor i udlandet, saa det er ikke saa nemt at faa fat i selve kogebogen.Paa forhaand tak. Mvh En udlandsdansker i Portugal

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.