// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Linda Castillo: Et ondt hjerte
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Linda Castillo: Et ondt hjerte

Skrevet af den 3. april 2024 – 05:09Ingen kommentarer

En smuk efter√•rsmorgen p√• en stille grusvej ude p√• landet i Painters Mill finder en kvinde en ung mand liggende p√• grusvejen. Ikke s√• langt derfra ligger hans cykel. F√łrst tror hun, at han er v√¶ltet p√• sin cykel, men da hun ser, hvor meget blod han har mistet, sl√•r hun alarm.

Inden l√¶nge ankommer politichef Kate Burkholder, ambulancereddere og andet personale fra politiet. Man overvejer om det kan v√¶re en flugtbilist, men snart g√•r det op for dem, at det formentlig er en forbrydelse. Den unge mand er d√łd.

Offeret er Aden Karn, vellidt og fra en prominent amishfamilie. Hvem har √łnsket ham d√łd? Og hvorfor? Opklaringsarbejdet g√•r i gang og vi kommer med hjem til Karns kommende √¶gtef√¶lle, bes√łger afsidesliggende tankstationer og bes√łger Kerns bof√¶lle. Samtidig er Burkholders familie i fuld gang med at g√łre klar til Burkholders kommende bryllup.

Et ondt hjerte er intet mindre end bind 15 i serien om Kate Burkholder. Har du v√¶ret fan af de andre b√łger, er du det ogs√• af denne udgivelse. K√łrer det over en velkendt skabelon? Ja! Er jeg vild med det? Ja!

Linda Castillo er opvokset p√• landet i Ohio, t√¶t p√• et amishomr√•de og har altid fundet kulturen sp√¶ndende. Og det er hendes interesse og nysgerrighed p√• den s√¶rlige amish-kultur, der smitter af p√• hendes b√łger og g√łr l√¶seoplevelsen til mere og andet end blot en krimioplevelse.

Linda Castillos b√łger udkommer i 30 lande. Hun har en fortid som finansmanager og bor p√• en ranch i Texas. B√łgerne om Kate Burkholder foreg√•r alle i Ohio ude p√• landet og i sm√• byer og det skaber en ekstra uhygge at det foreg√•r i et lokalsamfund, hvor de fleste kender hinanden p√• en eller anden m√•de.

Her er link til anmeldelse af de andre b√łger i serien.

Linda Castillo, Et ondt hjerte, Hr, Ferdinand/Politikens forlag, Oversat af Julie Rosendahl, Marts 2024, 336 sider.

Der er lukket for kommentarer.