// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Stacy Willingham: Den syvende pige
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Thriller

Stacy Willingham: Den syvende pige

Skrevet af den 1. februar 2024 – 05:39Ingen kommentarer

Chloe er i starten af trediverne, psykolog med egen praksis og skal snart giftes med sin too good to be true-forlovede Daniel. Men. For der er jo et men. Chloe gemmer p√• en m√łrk fortid. Som 12-√•rig afsl√łrede hun sin egen far i at v√¶re manden, der bortf√łrte og dr√¶bte seks unge piger i deres hjemby i Louisiana.

Faderen er fortsat fængslet, moderen er på plejehjem, men ikke mentalt tilstede, og tilbage fra dengang har hun kun sin bror Cooper. Deres fælles fortid binder dem tæt sammen.

Det nærmer sig 20 året for faderens forbrydelser og pludselig forsvinder en ung pige i den by, som Chloe nu bor i. Chloe kan ikke finde ud af, om hun er paranoid eller om der er visse paralleller til hendes fars sag?

Og således er vi igang med god amerikansk psykologisk thriller, der indeholder alt det, vi kan forvente. Billedlige scenerier af den Louisianske hede, spor der drysses ud her og der og sender læseren i forskellige retninger, lidt sex og psykofarmaka.

Er plottet ‚ÄĚus√¶dvanligt godt‚ÄĚ, som Washington Post er citeret for p√• forsiden? Mjahh‚Ķ det ved jeg nu ikke helt. Jeg kan i hvert fald afsl√łre, at jeg havde regnet den ud l√¶nge inden. Ikke helt dog. Det m√• jeg indr√łmme. Der var nogle ekstra detaljer til sidst, som jeg ikke havde regnet ud.

Bogen er til dig, der elsker en god psykologisk thriller, som ikke kræver alt for meget af dig, mens du læser. Den er let læst og det hele udspiller sig, som var du en tur i biografen, og den er naturligvis allerede også udgangspunktet for en kommende tv-serie på HBO.

Stacy Willingham: Den syvende pige, Cicero, oversat af Charlotte A. E. Glahn, januar 2024, 362 side

Der er lukket for kommentarer.