// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mari Jungstedt: Den anden side af månen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Mari Jungstedt: Den anden side af månen

Skrevet af den 12. september 2023 – 06:34Ingen kommentarer

Det er et temmeligt makabert fund, der gøres nytårsdag ved en ødegård i det nordlige Sverige. I en jacuzzi ligger et nyforelsket par, myrdet – skudt med pile.

Manden er svensk, men bosat i Malaga og kvinden er spansk. Derfor er der en spansk del af efterforskningen som ledes af kriminalbetjent Hector Correa.

Han får igen hjælp af den svenske Lisa Hagel. Hun har efter sin skilsmisse købt et hus i Spanien, der viser sig at være lidt af et håndværkertilbud. Hun er klar på nye eventyr og vil meget gerne lære Hector bedre at kende, men han er ikke så nem at komme ind på livet af.

Lisa hjælper som tolk i sagen og det viser sig, at der kan trækkes tråde til et temmelig lyssky miljø i Marbella. Lisas veninde der arbejder som journalist, vil også gerne have Lisa´s hjælp, når der skal skrives om sagen og det sætter Lisa i lidt af et dilemma.

Den anden side af månen er andet bind i Mari Jungstedts Malaga-serie, der foregår i det spanske. Jeg vil klart anbefale at læse første bind, selvom forlaget kalder dem uafhængige. De har en rigtig god krimi-vibe, uden at være for barske og det er skønt at følge Lisa Hagels nye eventyr i Spanien. Hende vil vi gerne høre mere om. Og hvorfor skal det være så svært med ham Hector?

Mari Jungstedt skriver som altid sikkert og godt med skønne personer og en skarp fortælling.

Mari Jungstedt, Den anden side af månen, People´s, på dansk ved Kamilla Jørgensen, 302 sider, 2023

Der er lukket for kommentarer.