// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ann Rosman: Fyrmesterens datter
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Ann Rosman: Fyrmesterens datter

Skrevet af den 19. juli 2010 – 16:52Ingen kommentarer

Karin Adler er kriminalassistent hos Göteborg politi. Hun sættes på en sag om et lig, der er muret inde i en gammel stenvæg på en lille ø ud for Marstrand.

Der er ikke meget at gå efter, men Karin har en fornemmelse af, at der skal rodes op i historien. Karin har selv rod i privatlivet og flytter fra kæresten og ud på sin båd. Hun trænger til at tænke sig om og alle kræfter bruges på sagen om det fundne lig. Hvem er den døde og hvad er historien bag?

Det viser sig at være en gammel historie, men dog ikke ældre end at der stadig er folk, der ikke er interesserede i, at der opklares for meget og andre som har ventet i mange år på, at der kommer svar på de mange spørgsmål.

Krimien om Karin Adler er første bog i en ny svensk krimiserie. Bogen er skrevet af Ann Rosman, der tidligere har skrevet logbøger og rejsebreve. Hun bor selv på Marstrand og har en livlig fantasi, der omskrives til historier, med en god håndfuld virkelighed blandet med fiktion.

Bogen er spændende og historien har mange finurlige overraskelser og en god fremstilling af personerne. Jeg ser frem til at høre mere til Karin Adler, mon ikke hun selv får afklaret lidt af sine personlige problemer i næste bind? Jeg håber i hvert fald, at hun slipper af med den irriterende kollega Folke og måske finder hun kærligheden igen.

Ann Rosman, Fyrmesterens datter, Forlaget Punktum, 2010, 299 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.