// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Buschmann: Medløber
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Agentroman, Spænding

Morten Buschmann: Medløber

Skrevet af den 9. november 2018 – 15:40Ingen kommentarer

Efter med stor fornøjelse at have læst Buschmanns spændingsroman ”Indhenter” kastede undertegnede sig over efterfølgeren ”Medløber”, der har de samme personer i hovedrollerne. Lige så begejstret jeg var for ”Indhenter”, lige så skuffet blev jeg for ”Medløber”. En helt anderledes rodet fortælling.

Umiddelbart virker det som om Buschmann har skyndt sig lidt for meget med at få skrevet to’eren.

Når det er sagt, så er rammerne i ”Indhenter”-serien ganske gode med sin cocktail af et fast persongalleri bestående af en FE-agent, en journalist, en advokat og en politimand. Så mon ikke Buschmann retter op på misæren i bind tre ”Udstikker” eller i bind fire eller i det netop udgivede bind fem. Vi får se. Medmindre ”Udstikker” er helt til hundene, så agter undertegnede at gå hele vejen. Det er de overordnede rammer for gode til ikke at gøre. Det kan skuffelsen ”Medløber” ikke lave om på.

Morten Buschmann: Medløber. Forlaget Mellemgaard, 2015. 370 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.