// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anna Grue: Judaskysset
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Anna Grue: Judaskysset

Skrevet af den 16. september 2008 – 21:013 kommentarer

Judaskysset Det tager ikke lang tid at læse en krimi, når den er god. Og god det er Anna Grues ”Judaskysset”. Hun formår i den grad at fastholde læserens interesse for historien og det lykkedes hende først at få afsløret de sidste detaljer ved bogens slutning.

”Judaskysset” er andet bind i den danske krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. Det meste foregår i Christianssund, som er en opdigtet provinsby på Sjælland. Men denne gang kommer vi også med på en smuttur til Indiske Goa.

Et judaskys er når du forråder en som står dig nær. Og det er netop det bogen handler om. En række midaldrende velhavende kvinder bliver forrådt af den charmerende og unge mand, som først lokker dem i kærlighedsfælden og sidenhen pludseligt forlader dem efterladte uden deres opsparing. Hvorfor gør han det? Hvad skal han med alle de penge?

Privatdetektiven Dan Sommerdahl bliver hurtigt viklet ind i opklaringen af hvem og hvor den unge charmetrold er. Samtidig bliver det lokale politi inddraget og de sætter bestemt ikke pris på detektivens kreative ideer. For Sommerdahl bliver det nærmest en konkurrence om at løse gåden før politiet og det resulterer i at han stikker sin nysgerrige næse alt for langt frem. Og den slags kan som bekendt give ar.

Det er en spændende krimi, som efter min mening er helt på niveau med de andre af de bedste krimiforfattere. Bogen kan bestemt anbefales!

Anna Grue, Judaskysset, Politikens Forlag, 2008, 365 sider

3 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.