// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karin Slaughter: Den gode datter
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Karin Slaughter: Den gode datter

Skrevet af den 6. januar 2018 – 07:49Én kommentar

Charlie og Sams far Rusty er forsvarsadvokat og har gjort det til sit speciale at forsvare de mennesker, ingen andre vil røre ved. Den pædofile, morderen, voldtægtsmanden. Alle fortjener i følge Rusty en retfærdig rettergang, uanset hvad de er anklaget for. Det betyder, at mange i det lille samfund i Pikeville, hvor de bor, mildest talt ikke er vilde med ham og ønsker hævn.

Deres hjem bliver derfor en dag brændt ned og familien må flytte til et midlertidigt hjem. Men deres pinsler stopper ikke dér. Deres mor bliver efterfølgende dræbt for øjnene af dem af en af faderens tidligere klienter. Charlie og Sam overlever med nød og næppe, men med varige og voldsomme mén.

Denne grusomme fortid søstrene deler er udgangspunktet for hele historien, og det er en utraditionel historie, hvor netop deres fortid og deres hverv som advokater er rammen om opklaringen af en forbrydelse, der netop er begået. Et skoleskyderi i Pikeville, som Charlie tilfældigt overværer. Det er ikke politiets opklaringsarbejde, vi følger, og det er en utraditionel og forfriskende måde at udfolde en psykologisk thriller på.

Det er en grusom historie på ægte Slaughter maner. Voldsom, blodig og detaljerig, men på et højt niveau både hvad angår sprog, udførelse og plot. Jeg er som altid imponeret. Slaughter er en mester inden for sin genre.

Læs også vores anmeldelse af Karin Slaughters bog De smukkeste og af Hævntørst.

Karin Slaughter, Den gode datter, HarperCollinsNordic, september 2017, 538 sider.

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.