// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bronnie Ware: De 5 ting døende fortryder mest
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil

Bronnie Ware: De 5 ting døende fortryder mest

Skrevet af den 28. februar 2017 – 07:54Ingen kommentarer

Hvad mon du fortryder mest på dit dødsleje? Skal man tro sygeplejeren Bronnie, er der fem ting, der ofte går igen blandt de døende mennesker, hun har passet. Og det har hun samlet i en bog til inspiration for os andre.

Bogen er en udvidelse af et blogindlæg, som Bronnie skrev for år tilbage, som fik meget opmærksomhed af den internationale presse. Måske du selv har læst en artikel om det eller sandsynligvis har det været et emne over middagsbordet. For det er da interessant, at man på den måde – på tværs af mennesker og lande – kan samle op på fortrydelser i livet og at de ligner hinanden så meget. Det er værd at lade sig inspirere af. Inden det er for sent.

Vi følger Bronnie i hendes egne livsvalg, og hun deler sine erindringer på godt og ondt. Om der er stof nok til en hel bog ved jeg dog ikke.

Jeg var selv ret begejstret i sin tid, da jeg læste de erfaringer, den australske sygeplejer havde gjort sig og det er noget, jeg ved flere lejligheder har refereret til. Jeg var derfor også enormt begejstret, da jeg så, at det var blevet til en bog. Men det er desværre en ret tynd kop te. Det minder mest af alt om en lidt ustruktureret dagbog og så interessant er alle detaljer i Bronnies liv ikke.

Men hun er sød og det er feel good. Og du kan da sagtens benytte den som en påmindelse om, at du altid skal huske at mærke efter og prioritere i dit liv, før det er for sent, men om den lige frem kan ændre dit liv, som bagsideteksten henviser til, tvivler jeg på. Men du kan jo prøve at se.

Bronnie Ware, De 5 ting døende fortryder mest, Pressto, januar 2017, 320 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.