// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Katy Colins: Destination – Thailand (The Lonely Hearts Travel Club)
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Katy Colins: Destination – Thailand (The Lonely Hearts Travel Club)

Skrevet af den 15. januar 2017 – 07:46Ingen kommentarer

Et planlagt bryllup, der aldrig blev gennemført, en afbudsrejse til Sydfrankrig og en liste over drømme for fremtiden. Det setup står Georgia i, da hendes veninde Marie trækker hende med på ferie for at komme over forskrækkelsen over at blive droppet 15 dage før sit bryllup, da Alex, hendes forlovede, fortæller, at han har mødt en anden kvinde og skal være far.

Georgia kommer fra en familie i Manchester med en beskyttende mor, der ikke ser nogen grund til at komme ud i verden, mens hendes far er mere støttende. Alligevel beslutter Georgia sig for, at det er tid til at komme ud i verden og få oplevet alt det, hun har givet afkald på i forholdet med Alex – det blev lidt for meget leverpostej og hverdag, som ikke rigtig passer sammen med hendes ønske om at ride på elefanter, spise eksotisk mad og bestige bjerge.

Bogen er en hyggelig fortælling om at udleve sine drømme, både de kendte og de ukendte, og at man på vejen til at realisere de drømme risikerer at møde nogle bump, som lige skal overstås. At Georgia så er ekstremt uheldig, vidner om, at forfatteren nok tænker Bridget Jones ind i historien, og det bliver altså til nogle klicheer og kiksede situationer.

Hvis man kan se ud over dem, kan man godt blive underholdt, og bogen er en fin anledning til at drømme om at komme til Østen, at få rejst, spist og levet i verden og passe på ikke at blive for magelig derhjemme. Bogen er baseret på forfatterens egne rejser, og man kan ikke undgå at blive lidt revet med af drømmene om eventyr.

Destination – Thailand (The Lonely Hearts Travel Club), Katy Colins, Harper Collins Nordic, udgivet 1. november 2016, 320 sider, Oversat af Lene Støvring

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.