// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jonathan Tropper: Joes bog
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Jonathan Tropper: Joes bog

Skrevet af den 5. januar 2017 – 07:07Ingen kommentarer

Joe er succesfuld forfatter og lever det rodløse liv i en fed lejlighed på Manhattan. Han har for længst efterladt sin barndomsby Bush Falls og har ikke set sig tilbage siden. Lige på nær da han skrev bestselleren om selvsamme by og dermed lagde sig ud med alle dens indbyggere, familie og gamle venner.

Nu ligger Joes far for døden og han er nødt til at tage tilbage. Og han får ingen varm velkomst. Eksemplarer af bogen kastes mod hans barndomshjem, hans Mercedes får ridser i lakken og når han viser sig i lokalmiljøet er det ikke uden risiko for at få tæv.

Gensynet med barndomsbyen og de mennesker, han engang kendte, sætter en masse tanker i gang hos Joe, og han har pludselig ikke så travlt med at komme hjem.

Lettilgængelig ja, lidt forudsigelig måske, men ikke desto mindre er den skarp, morsom, trist, overfladisk og dyb på samme tid. Jeg er vild med sproget og imponeret over oversættelsen, som er meget troværdig og virkelig rammer tonen selvom den er på dansk.

Rigtig god bog! Og jeg ærgrede mig, da den var slut.

Jonathan Tropper, Joes bog, Modtryk, september 2016, 332 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.