// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christina B. Kjeldsen, Anitta Behrendt og Rikke Graff Juel: Kunsthåndværkerhjem
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Indretning

Christina B. Kjeldsen, Anitta Behrendt og Rikke Graff Juel: Kunsthåndværkerhjem

Skrevet af den 16. juli 2016 – 07:44Ingen kommentarer

kunsthåndværkerhjemMange mennesker er meget interesserede i boligindretning, vi køber boligmagasiner, ser indretningsprogrammer i tv og leder efter den personlige stil, der kan skabe et dejligt hjem.

Hvis man søger inspiration til den meget personlige stil, der bestemt ikke hylder det masseproducerede, er bogen Kunsthåndværkerhjem, et godt bud.

I bogen præsenteres, på smukkeste vis, 19 danske kunsthåndværkeres hjem. Vi inviteres indenfor hos en række kunstnere, der viser deres personlige indretning, der afspejler deres stil og håndværk.
Hjemmene er meget forskellige, men har en klar rød tråd i form af en række sanselige og poetiske historier, der definerer den personlige stil.

Her er keramikerens parcelhus, glaskunstnerens byhus på Bornholm og papirkunstnerens gigantiske bogreol. Det er til at falde i svime over og der er masser af idéer at hente.

Bogen er udarbejdet af Christina B. Kjeldsen, Anitta Behrendt og Rikke Graff Juel, der alle har stor erfaring med at skrive, fotografere eller skrive om boligindretning. Så kom med indenfor i en række smukke kunsthåndværkerhjem.

Christina B. Kjeldsen, Anitta Behrendt, Rikke Graff Juel, Kunsthåndværkerhjem, Turbine, 2016

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.