// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thomas Dickson: Rum til det gode liv
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Design og mode, Indretning

Thomas Dickson: Rum til det gode liv

Skrevet af den 7. november 2015 – 07:41Ingen kommentarer

rum til det gode livDer er fokus på boligindretning mange steder og man kan nemt blive begejstret for de fine billeder i diverse boligmagasiner og indretningsblade. Men hvilken stil passer lige præcis til dig, dit liv og dit hjem? Det kan være en god idé at kende lidt mere til principperne indenfor boligindretning, inden man bare kopierer den første og bedste indretningsidé.

Thomas Dickson er arkitekt, designer og skribent, han synes der er gået for meget styling i boligindretningen og han er mere optaget af at skabe og indrette den personlige bolig.

Bogen ”Rum til det gode liv” er et smukt bud på, hvordan man kan blive inspireret til at indrette sig praktisk, personligt og æstetisk.

Bogen er fyldt med kreative og fantasifulde idéer og gør meget ud af at afdække de personlige ønsker og behov til lige præcis din bolig.

Han ser hver enkelt rum som arkitektur i en lille skala og tilgangen til indretningen bryder med den konventionelle opfattelse af et rum. Et rum er noget man skaber og danner. Bogen udmærker sig ved at have et afsnit omkring boligens historie og baggrunden for fokus på indretning og hvordan man kan lade sig inspirere af forskellige boligstrømninger.

En meget smuk og interessant bog, der inspirerer her og nu, men som også sætter tanker i gang om behov og ønsker til ens bolig, der strækker sig længere end til, hvad der er moderne lige nu.

Billederne i bogen er taget af dygtige Dorte Krog.

Thomas Dickson, Rum til det gode liv, Nyt nordisk forlag, 312 sider, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.