// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lasse Bo Andersen: De tusind skorpioners forbandelse
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Lasse Bo Andersen: De tusind skorpioners forbandelse

Skrevet af den 9. maj 2016 – 07:00Ingen kommentarer

Mesterdetektiven Vic Baskerstreet og hans assistent Edgar Poulardrovsky skal undersøge en mystisk pakke. Under missionen havner de ved en fejl i et forkert hus. Og her finder de på altanen et lig! Det viser sig at være en professor i egyptologi og pludselig er de to rodet ind i en mordsag.

Selvom der er mord med i bogen er den ikke uhyggelig på en gyser-agtig-måde. Bogen er mere spændende på en løs-krimi-gåden-måde.

Jeg troede længe, at bogen var oversat fra engelsk på grund af de ikke-danske navne. Og det virkede også som om at handlingen fandt sted i for eksempel New York, det var i hvert fald de billeder jeg fik i mit hoved, det var helt ok. Men forfatteren hedder Lasse Bo Andersen, så jeg gætter på, at forfatteren er dansk.

Forlaget har tænkt på de 10-12 årige læsere som målgruppe for bogen. Jeg er 11 år og læste den på et par dage og kunne godt lide bogen. Den er ikke ret svær at læse, så det føltes slet ikke som lektier. Faktisk var det spændende læsning.

Lasse Bo Andersen, De tusind skorpioners forbandelse, forlagt Tekstogtegning.dk, 164 sider, 2016.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.