// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Thor Hansen: Bernsteins hemmelighed
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Morten Thor Hansen: Bernsteins hemmelighed

Skrevet af den 23. august 2015 – 07:53Ingen kommentarer

Charlottes far ligger for døden, og hun er derfor på vej hjem til Bornholm, til trods for hun ikke har talt med sin far i mange år.

Hun når desværre ikke frem, så hun ved ikke, hvad han ville fortælle hende, men efter hans død dukker der en masse ting op under overfladen, som Charlotte intet kendte til. Hun er nysgerrig, men kræfter i lokalsamfundet er tilsyneladende opsat på, at hun forbliver uvidende om fortiden, og det er ikke helt ufarligt for Charlotte at grave i fortiden.

Men det gør hun – og det er en temmelig action-præget affære. Scenen skifter ofte, og det ene øjeblik falder hun i et vandhul og ligger ansigt til ansigt med et gammelt lig, og det næste finder hun en ubåd i kælderen i faderens ejendom. Der er fyldt godt op med mordere, skattejægere og bortførelser – hele action spektret er i brug. Måske kammer det lidt over?

Desuden er bogen lidt lang. Historien er god nok, men der fyldes på med så mange detaljer, der efter min mening ikke er nødvendige for historien. For eksempel bruges der et sted knap to sider på, at en politimand ikke kan få sin kaffe ud af en automat. Måske er situationen tænkt som en måde at underbygge selvsamme politimands lidt gnavne og utålmodige gemyt, men det fremstår som fyld. Og det er der desværre en del af.

Er du til lange og detaljerede actionprægede fortællinger er Bernsteins hemmelighed sikkert noget for dig.

Morten Thor Hansen, Bernsteins hemmelighed, Löwe Publishing, maj 2015, 471 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.