// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » S. J. Bolton: Dødens stemmer
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

S. J. Bolton: Dødens stemmer

Skrevet af den 7. august 2015 – 07:29Ingen kommentarer

Universitetet Cambridge danner rammen om denne gyser, hvor en række unge studerende begår selvmord. Udover at der er tale om et usædvanligt antal, er der også en række andre forhold, der gør situationen interessant for politiet. Mistanken går på en sub-kultur, der opfordrer til selvdestruktiv adfærd og presser til selvmord, og kriminalbetjent Lacey Flint sættes ind under cover og skal forsøge at snuse sig frem til, om der er noget om det.

Men det falder hende ikke let at agere ung, skrøbelig studerende, og hun kan ikke blande sig uden om efterforskningen. Sammen med psykiateren Evi Oliver, der er den eneste på stedet, der ved, at Lacey ikke er studerende, forsøger hun at finde ud af, hvorfor så mange studerende på netop Cambridge begår selvmord. Og hvorfor de fleste af dem er smukke unge kvinder. Og hvorfor de altid gør det på så brutale måder.

Men før hun ved af det, er hun langt dybere involveret end meningen var, og det begynder at blive farligt for både hende og Evi.

Dødens stemmer er andet selvstændige bind i Lacey Flint trilogien, men kan sagtens læses uden at kende til det første.

Går du på youtube og søger på deadscared, der er bogens originale titel, kan du se en book trailer af bogen. Forestiller du dig den på samme måde mon? Jeg gjorde ikke.

Det er en spændende, nervepirrende bog og jeg tror ikke, at du kan regne den ud.

S. J. Bolton, Dødens stemmer, Mrs. Robinson, januar 2015, 455 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.