// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Carsten Kyster og Charlotte Guéniau: Funky hverdagsmad
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Carsten Kyster og Charlotte Guéniau: Funky hverdagsmad

Skrevet af den 23. august 2009 – 21:40Én kommentar

funky hverdagsmadTell me why I don´t like Mondays… Slut med sure mandage og usunde færdigretter. Charlotte Guéniau og Carsten Kyster har lavet en lækker farvelade af en kogebog – med masser af funky hverdagsmad.

Der er knald på farver og råvarer og det er umuligt, ikke at lade sig rive med og blive inspireret af denne bog. Her er opskrifter på mad til mange, til familien, tilbehør, desserter og gode ideer til skønne drikkevarer. Der er lagt op til, at der laves god mad – hver dag – uden at det bliver for kompliceret. Det er fusionsmad med inspiration fra hele verden, men med udgangspunkt i gode råvarer, der er til at få fat i.

”Der er lige så mange tirsdage som fredage i livet, så man kan lige så godt fokusere på at lave noget god mad, der løfter stemningen” – så ingen dårlige undskyldninger.

For at gøre din madlavning lidt mere funky, er der i starten af bogen en oversigt over hjemmelavede ting som kan bruges til mange forskellige retter. Ideen er at bruge lidt ekstra tid på at forberede gode dressinger, marinader, chutney , olier osv som kan holde sig i køleskabet, men som giver hverdagsmaden et ekstra pift.

”De stegte duer kommer som bekendt ikke flyvende af sig selv, og for at få en funky og nem hverdag kan det godt betale sig at gøre denne lille indsats”. Tonen i bogen er frisk og på billederne ser man retterne serveret på det fine porcelæn fra RICE, som er fra Charlotte Guéniaus brugskunstfirma. Det gør kun retterne endnu mere funky.

Funky hverdagsmad er kreativ nytænkning af hverdagsmenuen, farverig inspiration og et muntert indslag på en kedelig torsdag.

Carsten Kyster og Charlotte Guéniau, Funky hverdagsmad, Poltikens forlag, 2009, 160 sider

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.