// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anne Fabricius-Bjerre: Sommerhuse efter mit hjerte
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Indretning

Anne Fabricius-Bjerre: Sommerhuse efter mit hjerte

Skrevet af den 22. april 2013 – 13:08Ingen kommentarer

sommerhuse efter mit hjerteNår foråret lader vente på sig og vinteren har virket ekstra lang, er det en fryd for øjnene, at dykke ned i Anne Fabricius-Bjerres nyeste indretningsbog, der handler om sommerhuse.

”Sommerhuse efter mit hjerte” er en billedbog hvor Anne Fabricius-Bjerre har samlet 12 smukke, personlige og smukke sommerhuse indrettet efter forskellige behov og i forskellige stilarter.

Forfatteren har en svaghed for sommerhuse og man mærker straks hendes begejstring for den uhøjtidelige stil og det enkle liv der leves om sommeren.
Vi besøger store smukke sommerhuse med havudsigt, der har været i familiens eje i årevis, små gemte perler, kunstnerboliger, Skagenshuse m.m. Fælles for dem er, at de er indrettet meget personligt og hver i sær er små fortællinger om dem der kommer i huset.

Her er specialbyggede løsninger, malede loppefund, godt design, kunst og alt sammen i harmoni med naturen og de dejlige omgivelser, hvor disse feriehuse findes.

Bogen er stor og fyldt med dejlig læsning og meget inspirerende fotos taget af; Andreas Mikkel Hansen. Man mærker klart fascinationen af det enkle liv som sommerhusene repræsenterer – afslappethed, uhøjtidelighed, nærvær og ro for krop og sjæl.

Anne har tidligere skrevet bolig og indretningsbogen: Hjem efter mit hjerte.

Nu venter vi bare på at sommeren kommer, med lange dage, lyse timer, mad på grillen og myg!

Anne Fabricius-Bjerre, Sommerhuse efter mit hjerte, Gyldendal, 173 sider, 2012