// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Makroner – marengs og andre småkager
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Makroner – marengs og andre småkager

Skrevet af den 14. juni 2012 – 22:06Ingen kommentarer

Hvis du har en sød tand, vil du klappe i hænderne over den fine nye opskriftsbog fra Forlaget Globe. ”Makroner – marengs og andre småkager” er fyldt til bristepunktet med smækre, lækre småkager.

Her er de gamle kendinge som honningkager, kyskager og chokoladebrownies. Men det der for alvor får tænderne til at løbe i vand, er de nyfortolkninger af småkager, der virkelig gør bogen unik og speciel.

Et par nye favoritter må klart være choko-orangemarengs, passionsfrugtkys, biscotti med ingefær eller de hvide skumchokosnitter.

I indledningen af bogen, er der en god oversigt over ingredienser og redskaber, med lidt tekst og billeder. Alle opskrifterne er med billede og en udførlig beskrivelse, dog savner jeg en enkelt ingrediensoversigt. Ingredienserne er beskrevet i selve opskriften, men en liste over hvad og hvor meget man skal bruge, gør det lettere at overskue, om man har det man skal bruge.

I indledningen er der også gode brugbare råd til fx opbevaring af de forskellige slags kager, udstyr, afmåling m.m. fungerer godt.

Alt i alt en virkelig fin opskriftsbog med en helt masse nye yndlingskager – og det kan man ikke få for meget af.

Makroner – marengs og andre småkager, oversat af Dorte Holst, Forlaget Globe, 127 sider, 2012

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.