// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter Snejbjerg: Exo – Slavernes planet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Peter Snejbjerg: Exo – Slavernes planet

Skrevet af den 15. maj 2012 – 12:17Ingen kommentarer

Jorden er blevet angrebet af fjendtlige rumvæsner og drengen Lukas er ombord på jorden sidste rumskib. Missionen er klar: Find ud af hvem der angreb jorden.

Lukas og co. lærer det på den hårde måde, da deres rumskib bliver skudt ned og de nødlander på fjendens planet. Her bliver de taget til fange, men da det ser sortest ud, kommer kæmpe robotten Exo til hjælp. Exo mangler en hjælper og Lukas bliver suget ind i robotten. Nu er der lagt i kakkelovnen til bøllebank, så læs med, når Lukas og Exo gør helvede hedt for rummonstrene.

Forfatteren og tegneren Peter Snejbjerg er en af de få danskere, der er blevet succesfuld tegneserietegner i USA, så det er fedt, at han har taget sig tid til at levere en letlæst actionbasker til os i Danmark. For kendere af Snejbjergs første store danske science fiction tegneserie, Hypernauten, er der en ekstra bonus i Exo, se om du kan finde den.

Inden længe udkommer de næste to bøger i rækken, så hold øje med Det hemmelige våben og Kampen om jorden.

Peter Snejbjerg, Exo- Slavernes planet, 36 sider, Forlaget Alvilda, 2012.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.