// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Erin Hunter: Krigerkattene 2 – Ild og Is
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Erin Hunter: Krigerkattene 2 – Ild og Is

Skrevet af den 25. januar 2012 – 16:13Ingen kommentarer

Så er krigerkatttene atter på krigestien – med et mix af kamp, venskab og jaluosi – i en verden der til forveksling ligner vores egen, men hvor kattene er intelligente og lever i deres helt eget verden.

I forrige bind hørte vi om Rødes skift fra tamkat til vildkat og hvordan han kæmpede for accept i sin nye klan. Selvom han nu hedder Ildhjerte, føler han sig stadigt ikke fuldt accepteret i klanen. Hans problemer bliver ikke mindre af, at hans bedste ven Gråstribe bliver kæreste med en kat fra en anden klan. Måske var det alligevel bedre at være tamkat?

Gensynet med sin søster, der bor hos menneskene, gør ham i hvert fald ikke mere sikker på hvad han gerne vil, men alle problemer må træde i baggrunden, når det trækker op til kamp mellem klanerne. Her bliver der gået til den så blod og iturevet pels flyver om ørene på læseren.

Syntes du det lyder forvirrende? Bare rolig, det hele hænger fint sammen – og seriens store skurk, gør kun tingene endnu bedre. Skurken er nemlig ikke helt almindelig – Tigerklo er næstkommanderende i Ildhjertes klan og Tigerklo går ikke af vejen for at dræbe dem der står i vejen for hans vej til magten – Ildhjerte er indtil videre god til at at komme af vejen, men det kan ikke vare mange bind før der kommer en konfrontation mellem de to katte.

Krigerkattene 2 – ild og is er stærkt underholdende læsning, der veksler godt mellem actionfyldte kampe og lange passager om kattenes hverdag, en hverdag hvor det at skaffe mad og overleve er en kamp i sig selv. Hvis du er til fantasy og ikke har noget imod at indtage din læsedosis i en lidt anderledes indpakning end normalt – så er Krigerkattene lige noget for dig.

Krigerkattene 2 – Ild og Is. Erin Hunter. Sohn. 266 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.