// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jacob Weinreich: Monsterjægerne, Kranieknuseren
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Jacob Weinreich: Monsterjægerne, Kranieknuseren

Skrevet af den 28. februar 2012 – 06:02Ingen kommentarer

For mange år siden mislykkedes en dæmonuddrivelse. Nu sidder der en snedæmon i Monsterkatakombens mest sikre celle. Er der en sammenhæng? Dæmonen kaldes Kranieknuseren og den er drevet af en eneste ting: Hævn.

En dag er cellen tom. Kranieknuseren er flygtet. Nu er monsterjægerne i dybe problemer, for ikke nok med at Kranieknuseren tørster efter at få deres spinkle børnekranier mellem sine fingre – de skal også finde en af verdens mest sjældne dyr for at kunne lave uddrivelsesritualet. Det hele bliver endnu værre af, at uddrivelsen skal ske ved skolejulefesten. En fest hvor hovedpersonen Oliver skal synge solo foran hele skolen og sin familie.

Monsterjægerne er tilbage i storform. Jacob Weinreich har relanceret serien, med nye længere bind og tak for det, for historien er virkelig hæsblæsende. Så hvis du leder efter en bog der både er sjov, spændende og uhyggelig, kan jeg virkeligt anbefale Kranieknuseren.

Yderligere er det værd at bemærke, at Jacob Weinreich endnu engang formår at skrive bøger der er istand til at fastholde både svage og stærke læsere, i alderen 9+ – at kunne skrive ordentlig underholding er en stærkt overset kvalitet.

Jacob Weinreich, Monsterjægerne, De dødes nat, Forlaget Alvilda, Oktober 2011, 144 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.