// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Eliq Maranik: Den store cocktailbog
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Eliq Maranik: Den store cocktailbog

Skrevet af den 6. december 2011 – 20:07Ingen kommentarer

250 opskrifter på cocktails finder du i ”Den store cocktailbog”, skrevet af Eliq Maranik, svensk madskribent. Det ville være noget af en udfordring, hvis anmeldelsen skulle skrives på baggrund af en afprøvning af opskrifterne, som alle har en flot farveillustration.

Jeg tjekkede opskriften på min favoritdrink, Bloody Mary, og den var – med et dårligt valgt ordspil – lige efter bogen, som også rummer en gennemgang af spiritussens historie, herunder også afholdsbevægelsens magt.

En oplistning af de forskellige typer alkohol mangler heller ikke, de forskellige typer, og hvilke glas de miksede dråber skal serveres i. Til hver drink er der knyttet enten dens historie og oprindelse eller forklaring på de enkelte ingredienser. Også allergikere er der tænkt på. Bogen er røget ind i reolen, hvor den står klar til der igen bliver tid til cocktail(s).

Eliq Maranik, Den store cocktailbog, Forlag Grenadine, 2011, 319 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.