// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anne Hjernøe: Annes julekalender
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Anne Hjernøe: Annes julekalender

Skrevet af den 30. november 2011 – 18:18Ingen kommentarer

December er lige om hjørnet – det betyder julehygge, julekager og julemad. Prikken over i’et er, hvis noget af alt det lækre er hjemmelavet og i ”Annes julekalender” bugner det med julede opskrifter i forskellige sværhedsgrader. 24 opskrifter på alt lige fra julesnaps, chilimarmelade, marcipanhorn, julekrydret sukker, varm æblegløgg og meget mere.

Den fine bog er en samling af Annes bedste juleopskrifter, her er klassikere med et tvist og man kommer godt omkring de klassiske juleingredienser; kanel, chokolade, æbler, mandler, nelliker, rødkål osv.

Mange af opskrifterne kan også bruges som gaver, hvis du laver dobbelt op – og kan nænne, at forære de lækre sager væk.

Bogen er lille og fiks og kan ligge fremme på køkkenbordet til inspiration i decembermåned. Det er lige til at blive i julehumør af, at se på de fine billeder og få idéer til hvad der skal laves. I bogen er der også historien bag mange af julens kendte råvarer.

Annes julekalender er også oplagt som gaveidé til en kalendergave, værtindegave eller mandelgave.

Anne Hjernøe, Annes julekalender, Politikens forlag, 98 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.