// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Isabellas store bog om køkkenhaven – fra første spadestik til sidste bærhøst
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Havebog, Livsstil

Isabellas store bog om køkkenhaven – fra første spadestik til sidste bærhøst

Skrevet af den 11. april 2011 – 21:19Én kommentar

Så er det nu. Op af lænestolen – ud i forårssolen og få jord under neglene.

Det er sæson for havearbejde og hvis du senere på sommeren vil nyde godt af hjemmedyrket salat, sprøde gulerødder, friske krydderurter osv så skal der sættes ind nu.

Det er helt sikkert, at man får lyst til, at blive en selvforsynende bonderøv, når man får fat i en af de nye fine havebøger på markedet.
Isabellas store bog om køkkenhaven guider dig fra det første spadestik til sidste bærhøst. Går du med en drøm om, at anlægge en køkkenhave, er der mulighed for at følge en haveejers lidenskab igennem et helt års arbejde og opbygning af en nyttehave.

Bogen kan også bruges som opslagsbog og inspiration til små bede eller dyrkning af enkle afgrøder. Billederne i bogen er virkelig skønne og dokumenterer hele projektet. Her er årstider, opstillinger, vækst, lys og god energi.

Den personlige have i bogen, er vist ved oversigtstegninger og med en udførlig planteguide og smukke fotos. Planteguiden beskriver de forskellige planter, med så/plantetidspunkt, pasning og pleje og med det latinske navn anført, så du kan finde planten igen i dit lokale havecenter.

Bogen er delt op i 12 afsnit og følger derfor hver måned og hvad der er aktuelt på netop denne årstid.

Haveguf for begyndere og hærdede haveentusiaster eller bare til hyggelæsning og inspiration til alle os der elsker tanken om en have, men er mindre vilde med det der jord under neglene.

Isabellas store bog om køkkenhaven, af redaktionen bag ISABELLAS, Politikens forlag, 253 sider, 2011

Én kommentar »

  • Claus siger:

    En fremragende havebog alle haveelskere burde have i samlingern af havebøger. Men det er sjofelt, at Aller kalder værket Isabellas Havebog. Den burde retteligt hedde Pernilles Have. Bogen er bygget op omkring Pernille Sparsøs indslag i magasinet Isabella over 2 år.

    Claus

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.