// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Anna Grue: Blodigt bryllup
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Anna Grue: Blodigt bryllup

Skrevet af den 13. marts 2024 – 05:24Ingen kommentarer

Den kære Fru Mortensens datter skal giftes og som sædvanligt har Fru Mortensen helt styr på det.

Hun har lovet at stå for al madlavningen og i ugen op til brylluppet er hun i fuld sving. Der koges og syltes og pureres og da festen skal holdes i gommens forældres bofællesskab, så er det også der, gryderne skal svinges.

Anne-Maj Mortensen f√•r hj√¶lp af de andre √¶ldre i bof√¶llesskabet og selvom hun m√• indse, at der er brug for mange h√¶nder for at n√• det hele, vil hun helst st√• for det hele. Der er jo ikke rigtig nogen, der kan g√łre det pr√¶cis, som hun havde t√¶nkt sig.

Bedst som brylluppet n√¶rmer sig og Anne-Maj pr√łver at holde tidsplanen, sker der en ulykke. Anne-Maj finder liget af en af de √¶ldre kvinder forenden af en stejl trappe. Er hun faldet eller er hun blevet skubbet? Snart er Anne-Maj blevet en del af endnu en drabsefterforskning og inden l√¶nge sker det n√¶ste d√łdsfald.

Selvom Anne-Maj elsker at opklare forbrydelser, har hun ikke rigtig tid til det midt i bryllupsforberedelserne, for alt skal stå klart og knivskarpt til den store dag.

‚ÄĚEt blodigt bryllup‚ÄĚ er en mini-krimi baseret p√• Anne Grues f√łljeton i Familie Journalen. Og man kan ikke andet end at holde af den lidt emsige efterl√łnner, der altid befinder sig p√• det forkerte sted.

Der findes efterh√•nden en hel r√¶kke b√łger om den k√¶re Anne-Maj og det er et virkeligt fint og velskrevet milj√ł og persongalleri Anne Grue har skabt. Konceptet med en mini-hygge-krimi fungerer virkelig godt. Den f√łrste bog i den sk√łnne serie er Mysteriet i genbrugsen

Anne Grue, Blodigt Bryllup, Lindhardt og Ringhof, 155 sider, 2024

Der er lukket for kommentarer.