// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Nicola May: Stjernehimlen over Ferry Lane Marked
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Roman

Nicola May: Stjernehimlen over Ferry Lane Marked

Skrevet af den 20. juli 2023 – 06:36Ingen kommentarer

Findes den eneste eneste? Kan der opst√• k√¶rlighed ved f√łrste blik?

Star Bligh er vidne til, hvordan hendes bedste veninde efter sin rejse til det store udland har fundet sit livs kærlighed og fået styr på sit liv. Star begynder nu at kigge ind ad og overveje, hvor hun står. Som 33årig har Star egen succesfulde butik, hvor hun er dygtig til at finde og lave lige præcis det smykke, som egner sig til den givne person, men hun har sværere ved at finde det smykke eller den krystal til sig selv, som kan få vendt hendes kærlighedslykke.

Hun blev gravid, som 16√•rig og er mor til datteren Skye, men der er ikke nogen mand inde i billedet. Dog dr√łmmer hun hede dr√łmme om the Englishman in New York, Jack, som hun havde en intens og hed aff√¶re med i de 24 timer, han var i byen, – men han er jo ude af billedet!

Så er det jo godt, at den charmerende Conor, som dog har et par lig i lasten, kommer til byen. Star tager imod al hans smiger og flirten, men er han den rigtige mand for hende? Hendes småkone af en mor siger op til flere gange til Star, at der vil være to mænd i hendes liv, men at de kan tilbyde hende noget forskelligt, Рså hvem er hvem? Ja, hvem er hun selv, og hvad vil hun have? Pludselig begynder alle hemmeligheder og fortrydelser at vælte frem, og vi ender et meget andet sted, end vi var begyndt.

Fort√¶llingen om Star, Kara og alle de andre sk√¶ve eksistenser i og omkring Ferry Lane Marked ved den engelske sydkyst vokser p√• en, og jeg gl√¶der mig til at l√¶se sidste bind i denne lille serie, hvor vi kommer til at f√łlge regnbuemaleren Glanna. B√łgerne emmer at hygge og romance, og de kan synes at v√¶re i den lettere litter√¶re ende. Men de engelske forfattere kan alts√• strikke gode historier sammen, og det kan Nikola May ogs√•, s√• man som l√¶ser bliver helt opslugt, og n√¶sten kan f√łle, at man bliver gode venner med hele persongalleriet.

Nikola May har ogs√• skrevet serien Cockleberry Bay og f√łrste bind i Ferry Lane Marked serien er ogs√• anmeldt p√• bogblogger.dk.

Nikola May; Stjernehimlen over Ferry Lane Marked; oversat af Emma Jarlskov; Alpha; 2023; 375 sider.

Der er lukket for kommentarer.