// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Caroline Säfstrand: Vingården for vilde drømme
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Caroline Säfstrand: Vingården for vilde drømme

Skrevet af den 3. juni 2022 – 06:44Ingen kommentarer

Erica er fyldt op med sorg.

De der er omkring hende mener, at det er på tide, at hun indser livet går videre. Men Erica kan ikke rumme livet og vil bare dykke ned i sorgen. Hun tager en hurtig beslutning om at komme lidt væk fra det hele, kæresten, jobbet, lejligheden og hun hopper derfor på toget i Stockholm og suser af sted.

I et blad i toget ser hun en artikel om en svensk vingård, hvor de også lejer det gamle hønsehus ud som feriebolig. Og så har turen pludseligt fået et mål.

Vingården ejes af Marcus, der driver gården ved siden af sit fuldtidsarbejde i samarbejde med farfaren Johannes. Men vingården går ikke så godt og Johannes er heller ikke så frisk som han har været, så Marcus har mange bekymringer. Han har for travlt til at opdage, hvad der sker omkring ham og er for stolt til at bede om hjælp.

Ericas beslutning om at rykke ind på vingården får alligevel sat en masse ting i gang og uden at hun vil det, så hvirvles gamle historier op og samtidig skrives der en helt ny historie.

Fire menneskers veje krydses og der skabes nye håb og drømme.

”Vingården for vilde drømme” er bare en af de der bøger man ville ønske aldrig sluttede. Det er sådan en fin historie med den der snert af melankoli og tristhed, der giver lidt en klump i halsen. Et skønt portræt af forskellige mennesker, forskellige steder i livet og jeg vil sådan ønske, at der kom en to’er, så vi fik lidt mere af fortællingen fra vingården.

Caroline Säfstrand har også skrevet Villa Havbrise og Klubben for lykkelige slutninger som vi også har anmeldt.

Caroline Säfstrand, Vingården for vilde drømme, Alpha Forlag, på dansk ved Rikke Toft Kleemann, 476 sider, 2022

Der er lukket for kommentarer.