// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anne Mette Kirk: Låst
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Anne Mette Kirk: Låst

Skrevet af den 2. februar 2021 – 06:35Ingen kommentarer

En tidlig morgen finder rengøringspersonalet på en natklub i København en ung kvinde i en blodpøl i en toiletbås. Det viser sig at være 24 årige Clara. Hun har voldsomme hovedskader, svæver i livsfare og bliver indlagt på Rigshospitalet.

Hvem har gjort Clara fortræd? Se dét er det store spørgsmål og på bedste krimivis mistænker læseren først den ene og så den anden. Politiassistent Marc Abildgaard er sammen med sin makker, de første der ankommer til natklubben. Egentlig kører han patrulje, men med list, charme og arbejdsiver får han møvet sig ind i opklaringsarbejdet.

Låst er ganske underholdende læsning, der hurtigt fanger sin læser og fastholder denne til kabalen går op. Man fornemmer tidligt, at ikke alt er som det skal være. Og lidt efter lidt finder man også ud af, at flere af karaktererne vogter over små eller store hemmeligheder. Karaktererne er skildret nuanceret og rummer både gode og mindre gode sider.

Bogen er opbygget med mange korte (2-6 sider) læsevenlige kapitler. Advarsel: Der er dog risiko for at du dermed liiiige snupper et kapitel mere inden du slipper sofaen for at gå i gang med dagens aftensmad.

Hvis du med fornøjelse læste forfatterens debut Knust, er Låst oplagt læsning til dig. Har du ikke læst Knust, skal du ikke fortvivle, du kan nå det endnu! Eller du kan springe ombord i Låst, som sagtens kan stå alene.

Anne Mette Kirk har arbejdet som redaktør og vært på TV2´s kriminalmagasin Station 2 Efterlyst og har dækket alt fra folketingsvalg til klimatopmøder for TV2 Nyhederne. Senest har hun arbejdet som kommunikations- og presserådgiver i Kongehuset. Rygterne siger, at hun er blevet ganske glad for at skrive bøger, så mon ikke vi får fornøjelsen af politiassistenten Marc Abildgaard endnu engang?

Anne Mette Kirk, Låst, People´sPress, Januar 2021, 345 sider.

Der er lukket for kommentarer.