// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Martha Miehe-Renard og Pernille Cordes: Strik & Stræk
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Martha Miehe-Renard og Pernille Cordes: Strik & Stræk

Skrevet af den 12. maj 2018 – 06:58Ingen kommentarer

Alle der elsker at fordybe sig i strik, hækling eller brodering kender det, at man bliver så grebet af det man laver, at man glemmer alt omkring sig, og når man endelig ”kommer til sig selv”, opdager man, at man har siddet i den samme stilling i lang tid. Man er helt låst i nakke, skuldre og ryg. Nu er der hjælp at hente til os, der kan sidde i flere timer med vores håndarbejde. Bogen Strik & Stræk er en bog, der kan afhjælpe os nogle af vores skavanker.

Bogen er lavet at de to damer Martha Miehe-Renard og Pernille Cordes. Martha Miehe-Renard er instruktør i AIS, som er en form for mobiliseringstræning, der smidiggør kroppens led og muskler, opbygger styrker og forebygger skader. Pernille Cordes er strikke- og hækledesigner og ejer af Englegarn.

Bogen er bygget op, så man skiftevis får en opskrift på et lille strikkeprojekt og derefter strækøvelser. Der er gode billeder til strækøvelserne, så de er lige til at gå til. Sidst i bogen er øvelserne samlet i et strækprogram, så man kan lave lige de øvelser man har brug for. Strikkeprojekterne i denne bog er overskuelige projekter, som selv nybegyndere kan give sig i kast med.

En god bog med gode øvelser, som kan hjælpe eller forebygge håndarbejdsskader. Jeg har haft meget gavn af nakke- og rygøvelserne og vil bruge dem flittigt.

Martha Miehe-Renard og Pernille Cordes, Strik & Stræk, Turbine, 2017, 92 sider.