// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mette Bendixen og Marie-Louise Vianello: Dus med døden
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Selvhjælp

Mette Bendixen og Marie-Louise Vianello: Dus med døden

Skrevet af den 25. december 2017 – 07:04Ingen kommentarer

Det er det sværeste af alt – døden. Det er svært at være efterladt og det er svært at stå overfor for sørgende, som har mistet og som er rigtig kede af det.

Men én ting er sikkert. Vi kommer alle til at stå i sådanne situationer gennem livet. Og selvom døden er en del af livet, er det stadig svært at have en naturlighed og åbenhed overfor dette grundvilkår. Det har Mette Bendixen og Marie-Louise Vianello skrevet en bog om: Dus med døden.

Bogen tager udgangspunkt i de to forfatteres egne oplevelser, de vil gerne være med til at nedbryde tavsheden om døden.

Bogen kan bruges på flere måder, men grundtanken er, at der skal skabes en forståelse for mennesker i sorg, så man kan yde støtte til dem, der har brug for det.

Bogen er delt op i 4 dele og kommer omkring tanker, følelser, reaktioner og skaber plads til refleksion og inspiration. Der findes ikke endegyldige svar og løsninger og mange bliver bange for at gøre de efterladte endnu mere kede af det. Det kan derfor være rart at læse om andres oplevelser og få inspiration til, hvad man kan gøre eller sige i svære situationer.

De to forfattere har hver især haft døden tæt inde på livet og de mødte hinanden på nettet, i et online-forum for efterladte.

Mette Bendixen og Marie-Louise Vianello, Dus med døden – en guide til at hjælpe et menneske i sorg, Egolibris, 134 sider, 2017.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.