// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Marianne Schjøtt Rohweder: Luft under vingerne
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Biografi

Marianne Schjøtt Rohweder: Luft under vingerne

Skrevet af den 29. juli 2017 – 07:45Ingen kommentarer

Mor som 17-årig og mange år efter direktør for 3.000 mennesker i den danske del af flyselskabet SAS. Det er overskrifterne for Susanne Larsens liv, som journalist Marianne Schjøtt Rohweder skildrer i bogen “Luft under vingerne”, der er skrevet som om det er Susanne Larsen selv, der fortæller.

Susanne Larsen er en vaskeægte mønsterbryder ud af en arbejderfamilie på Amager. Gennem hårdt arbejde og en filosofi om at kæmpe for ens mål og ikke have en plan b, får hun kæmpet sig til tops i dansk erhvervsliv samtidig med, at hun er mor til et handikappet barn og gift med fagforeningsmanden Bjarne, der også arbejder meget. For der er ingen grund til at have en plan b, når man gennem hårdt arbejde opnår det, som man gerne vil.

Som direktør blev Susanne Larsen sat til at rydde op i den tabsgivende danske del af SAS og sad i chefstolen i en periode med mange nedskæringer. Hun går rimelig let henover dette emne, så det er ikke for at få mere at vide om SAS i den periode, at man skal læse bogen.

Det skal man derimod for at få en inspirerende fortælling om at nå langt i livet ved hjælp af hårdt arbejde og viljestyrke.

Efter seks år som SAS-boss forlod Susanne Larsen i 2009 det skandinaviske flyselskab for blandt andet at rejse og arbejde med frivilligt arbejde og ligestilling.

Marianne Schjøtt Rohweder: Luft under vingerne. Lindhardt og Ringhof, 2009. 242 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.