// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Janne Kjeldal Andreasen: Bohemehækling
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Janne Kjeldal Andreasen: Bohemehækling

Skrevet af den 6. marts 2017 – 06:37Ingen kommentarer

Moden har det med at gentage sig selv. Det tøj, som man gik i for 30 år siden er pludselig blevet moderne igen. Sådan er det også i bogen Bohemehækling. Her kan man finde opskrifter på ponchoer, trøjer, kjoler, nederdele mm., som ligner noget fra 60’erne og 70’erne.

Bogen er bygget op som de fleste håndarbejdsbøger. Først kommer opskrifterne og til sidst i bogen finder du kapitlet med vejledning. Opskrifterne i Bohemehækling er nemme at gå til og bruger de mest almindelige masker, som er beskrevet bag i bogen. Her får man også forfatterens bud på hvilke garner, der kan bruges.

Personligt synes jeg, at modellerne i denne bog er for meget tilbage til 70’erne. Der er ikke så meget nyt, og jeg tror ikke, at vi til sommer vil se en bølge af firkantbluser eller hjertevarmer-toppe i Danmark. Men er du vild med 60’erne og 70’ernes stil og mode og kan du lide at hækle dit eget tøj, så er det her lige bogen for dig.

Janne Kjeldal Andreasen, Bohemehækling, Turbine, 2016, 88 sider.