// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Rachel Renee Rusell: Nikkis dagbog: Historier fra et ik´ specielt fedt liv
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Rachel Renee Rusell: Nikkis dagbog: Historier fra et ik´ specielt fedt liv

Skrevet af den 21. februar 2017 – 06:29Ingen kommentarer

“Historier fra et ik´ specielt fedt liv” er den første bog i serien “Nikki’s dagbog”, der handler om Nikki, hvis far skaffer hende en plads på en privatskole. Men allerede første dag går det galt. Nikki møder skolens dronning Mackenzie (og hende skal man ikke lægge sig ud med!!).

På et tidspunkt inviterer Mackenzie til fest og straks tror Nikki at hun også er inviteret, så da Mackenzie rækker en invitation til Nikki, tror Nikkie at den her er til hende. Derfor flår hun den op. Men det skulle hun aldrig have gjort. Som om Mackenzie overhovedet gad invitere hende. Invitationen var selvfølgelig ikke til hende, men til en af Mackenzies andre små prinsesse-veninder.

Et par dage inden festen bliver Mackenzies hus ramt af et kakelakangreb. Derfor ringer Mackenzies rige forældre til skadedyrsbekæmperen (det vil sige Nikkis far), Nikki og hendes lillesøster tager med, men det ender i et toiletbesøg på Mackenzies værelse.

Nikkis dagbog egner sig godt til piger i alderen 10-13 år. Bogen skal forestille at være Nikkis egen dagbog, hvilket betyder at hun har tegnet nogle små tegninger inde i bogen. Derudover er det “håndskrevet”. Det vil sige at det skal forstille at Nikki selv har skrevet det.

Bogen er på 288 sider hvilket jeg ikke syntes hverken er for meget eller lidt. Jeg syntes især bogen er god fordi mange af tingene kan man som læser relatere til.

Rachel Renee Rusell: Historier fra et ik´ specielt fedt liv. Alvilda, 2015. 288 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.