// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nina Rafael: Line Grøn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nina Rafael: Line Grøn

Skrevet af den 1. februar 2017 – 07:17Ingen kommentarer

Børne- og ungdomsbøger må gerne anmeldes af børn og unge, her er en anmeldelse af Juliane 11 år.

Bogen ”Line Grøn” handler om den 13-årige pige Line fra Bøgehøj. Line bor i nummer 12 sammen med sine forældre Bjørn og Ursula og hendes to søskende Maj og Tor. På Bøgehøj bor Sille og Sander også. Tilsammen danner de tre et stærkt trekløver. Men da den nye dreng Alf flytter ind ændrer alt sig.

Sander kommer til at afsløre en af Alfs hemmeligheder, og derfor bliver Line straks vred på Sander. Men senere finder hun ud af hvorfor, og Line ændrer sig fra at være sur på Sander, til at blive sur på Alf…. Line fortæller om det med at være bedstevenner, men alligevel ikke…

I bogen er Line fortæller og hun fortæller om, hvordan det føles at miste og at savne. Line fortæller også sin dybeste hemmelighed, men straks ved hele familien det….

Jeg syntes selv, at bogen er god, fordi det er ting man selv som læser kan relatere til. Der udover kan man ikke rigtig gennemskue, hvad der måske sker i næste kapitel. Jeg syntes også, at bogen er spændende, fordi Line kommer ud i alle mulige helt crazy situationer.

Bogen er delt op i 12 kapitler, hvilket gør den overskuelig at læse. På hver side er mindst en lille fin og enkel tegning, det kan være en lille stjerne, en sommerfugl eller et blad. Bogen egner sig mest til piger i 10-14 års-alderen, men drenge kan også sagtens læse den.

Nina Rafael: Line Grøn. Forlaget Koppelwrite, 2016, 280 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.