// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Leonie Morgan: 75 farvestrålende hæklede sekskanter
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Leonie Morgan: 75 farvestrålende hæklede sekskanter

Skrevet af den 22. januar 2017 – 06:57Ingen kommentarer

Bogen 75 farvestrålende hæklede sekskanter giver sit bud på, hvordan man kan lave lidt anderledes og, som bogens titel siger, farvestrålende sekskanter. I bogen er der både diagrammer og skrevet opskrifter. Så uanset om du bedst kan læse diagrammer eller selve opskriften, så er der mulighed for det i denne bog.

Bogen er bygget op, som de fleste hobbybøger, du får opskrifterne og bag i bogen er der kapitler med teknikker og værktøjer. Dog har de i denne bog ind imellem opskrifterne på enkle firkanter også opskrifter på projekter som f.eks. et tæppe, puder og sjal.

Der er rigtig mange fine sekskanter i denne bog og at sidde med små projekter, som man kan sætte sammen til et større projekt er jo altid en fornøjelse. Alt i alt er det en fin bog med flotte ideer til sekskanter, der kan sætte lidt kulør på tilværelsen.

Leonie Morgan, 75 farvestrålende hæklede sekskanter, Forlaget Turbine, Oktober 2016, 144 sider.