// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kate Brunning: Hækl din egen campingtur
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Kate Brunning: Hækl din egen campingtur

Skrevet af den 29. januar 2017 – 07:49Ingen kommentarer

Kan en hæklebog få mig til at grine? Ja, det kan den!

Hækl din egen campingtur er simpelthen en sjov hæklebog. Jeg er helt vild med de små detaljer, der er i denne bog: en picnickurv, krus, køkkenvask med skabe og en brændeovn og meget mere. Bogen er helt fantastisk, du kan hækle din egen campingvogn, isbil, kanalbåd, sø, græsplæne og bjerge; og dette er bare noget at det der er i denne bog. Crazy på den fede måde!

Opskrifterne i bogen er nemme at gå til og kræver ikke, at du kan mange forskellige hækleteknikker, men du skal kunne lide at sidde med små elementer, som skal syes sammen. Du skal også kunne brodere en smule, og kunne bruge en limpistol (hvilket selvfølgelig ikke kræver en doktorgrad). Du skal også kunne lide små detaljer og lide at pynte ting. Du skal samle lidt stof, washitape, grillspyd og pap, så er du klar til at lave den fineste ferietur.

Jeg kan ikke lægge skjul på, at jeg synes denne bog er helt fantastisk. Jeg grinte og viste den til alle omkring mig, for at dele min begejstring. Der er fine billeder i bogen med små Playmobil-mennesker, der er på ferie. Jeg kan varmt anbefale denne bog fra Turbine.

Kate Brunning, Hækl din egen campingtur, Turbine, 2016, 112 sider.