// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Susanne Gustafsson: Skønne klude – 50 ting du nemt kan strikke og hækle til dit hjem
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Susanne Gustafsson: Skønne klude – 50 ting du nemt kan strikke og hækle til dit hjem

Skrevet af den 15. november 2016 – 07:00Ingen kommentarer

Det vælter frem med strikke- og hækleopskrifter på hjemmelavede karklude, håndklæder, servietter og m.m. Bogen Skønne klude er endnu et skud på stammen. Det er jo slet ikke så dårligt med sådan en bog, hvor man kan sidde og bruge sine hænder, og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Bogen starter med kapitlerne om hvilke garn man kan bruge, og det skal selvfølgelig helst være økologisk. Så kommer kapitlet, hvor strikketeknikkerne er forklaret og vist. Teknikkerne er vist med små tegninger, og de er lavet rigtig godt. Det efterfølgende kapitel er med hækleteknikkerne. Også her er der små tegninger til at forklare teknikkerne.

Opskrifterne i bogen er ikke delt i hækle- og strikkeopskrifter, men delt i temaer f.eks.: Skønne Klude, Fint og Feminint, Råt og Rustik, Nordisk og Enkelt osv. Det syntes jeg er rigtig godt, fordi kapitlerne samtidig er ledsaget af flotte billeder af de forskellige projekter. Både strikke- og hækleopskrifterne er nemme at gå til.

Susanne Gustafsson har lavet en bog, hvor hun har samlet opskrifter på små projekter til hjemmet. Projekterne er overskuelige, så man kan hurtigt nå at få lavet nogle personlige, miljøvenlige og flotte klude eller grydelapper . Det er en rigtig flot bog, som jeg varmt vil anbefale.

Skønne Klude – 50 ting du nemt kan strikke og hækle til dit hjem, Susanne Gustafsson, Rosinante, Oktober 2016, 168 sider.