// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lauren Weisberger: Jagten på Harry Winston
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Lauren Weisberger: Jagten på Harry Winston

Skrevet af den 25. september 2009 – 10:12Én kommentar

Jagten på Harry Winston280 sider ægte chik-lit er hvad du får i ”Jagten på Harry Winston”, af Lauren Weisberger.

Den har det hele: 3 smukke veninder, dates, hindbær-mojitoer, en kendt forfatter, en kendt filminstruktør, en kendt tv-vært, bloody mary til morgenmad, en bøsseven, dyre smykker, tilfældig sex og en halvfed papegøje med lavt selvværd der lyder navnet Otis.

De tre veninder Emmy, Adriana og Leigh har længe levet det fede New Yorker liv, men forskellige hændelser gør, at der alligevel bliver vendt lidt op ned på deres liv. De ender med at indgå en pagt med hinanden der skal ende med at ændre deres liv radikalt. Vi følger det år de har til at gennemføre pagten.

Deres problemer er ikke specielt genkendelige for en kedelig husmor i provinsen, men har man tidligere haft en sutsko indenfor i chik-lit-verdenen, kan man sagtens sætte sig ind i de 3 pigers trængsler.

Vi snager godt og grundigt i deres hverdag og kærlighedsliv, det er god underholdning, morsomt og skarpt skrevet af Lauren Weisberger. Hun er kendt for ”Alle var der” fra 2007 og ”Djævlen går i Prada” fra 2006 som er filmatiseret med Meryl Streep i hovedrollen.

Lauren Weisberger, Jagten på Harry Winston, på dansk ved Sara Koch, Sommer&Sørensen, 2009, 280 sider

Én kommentar »

  • Dan siger:

    Er der nogen der ved om hendes nyeste bog: last night at chateau marmont – kommer på dansk? Evt. hvornår ?

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.