// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lauren Weisberger: Alle var der
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Chick lit, Roman

Lauren Weisberger: Alle var der

Skrevet af den 22. juni 2008 – 21:342 kommentarer

Lauren WeisbergerThe Big Apple – New York danner endnu engang rammen om en letlæst bog om kvinder og karriere. Hvis du synes, at ”Djævlen går i Prada” gik i tomgang, skal du ikke begive dig i gang med at læse de noget langtrukne 364 sider i ”Alle var der”.

Kort fortalt handler ”Alle var der” om en helt almindelig amerikansk pige, som siger sit kedelige bankjob op for at blive partyplanner i et eventbureau. I stedet for at jonglere med tal får hovedpersonen Bette nu ansvaret for, at de rigtige kendte er på de rigtige steder sammen med de rigtige produkter. Jobbet betyder også, at der bliver spot på Bettes privatliv og det bliver stadigt sværere for alle at skelne mellem sandhed og løgn.

Handlingen er ganske forudsigelig og de rigtige ender med at få hinanden. Bogen indeholder det som den type bøger nu engang skal indeholde. Det vil sige: en kvinde omkring de 30 år med kriseramte tanker i forhold til mænd og arbejde, statister der består af bekymrede forældre og smukke rige kolleger samt ikke mindst den ultimative kliché: en rig forkælet smuk – men usympatisk fyr – og en super sød almindelig fyr.

Skal du tilbringe et par dage ved stranden er bogen trods alt et udmærket bud på let underholdning. Men klogere på dig selv eller andre bliver du ikke af at læse bogen. Forfatteren har en tendens til at fortabe sig i beskrivelser af tøj, tasker, og kaffebarer og kunne snildt have kortet bogen af med en del sider, hvis hun havde haft fokus på handlingen og de relevante beskrivelser. For langt før bogen er slut har selv den solskoldede og distraherede læser gennemskuet hvor det hele ender.

Lauren Weisberger: Alle var der. 364 sider, Sommer & Sørensen, 2008.

2 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.