// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Louise Beck Brønnum og Sabine Schade Jacobsen: Køkkenfest
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Louise Beck Brønnum og Sabine Schade Jacobsen: Køkkenfest

Skrevet af den 5. juni 2015 – 07:04Ingen kommentarer

køkkenfestDe bedste fester ender i køkkenet! Måske ikke altid sandt, men de fleste har nok oplevet hvordan køkkener kan drage, med duften af god mad, farver og friske råvarer.

God mad og godt selskab er i hvert fald et godt udgangspunkt for en fest – en køkkenfest.

I bogen Køkkenfest inviteres vi med indenfor i Sabine og Louises hyggelige univers. De er altid klar på en god fest og ønsker at sprede deres glade budskab ud. Det skal ikke kun handle om den fine mad med sjældne uopdrivelige råvarer og diverse fancy køkkenudstyr.

Nej, her er plads til alle, her er ingen rammer, forbud eller kure. Kun glæden ved maden og det dejlige selskab, der følger med, når man samles om en fest.

Bogen har ideer til en morgenfest, fest på farten, hverdagsfest, fødselsdagsfest, dessertfest og mange flere. Her finder du opskrifter på lidt af hvert – det fine og det fantasifulde – det traditionelle og det festlige.

Bogen er overskuelig og inspirerende og krydret med virkelig fine uhøjtidelige billeder med en skøn humor. Det er en dejlig bog, der efterlader dig med et smil på læben og en stor lyst til at få samlet nogle mennesker til fest – stor eller lille.

Både Louise og Sabine er uddannet indenfor fødevarevidenskab og har en stor interesse for nytænkning af madlavning og glæden ved et godt måltid.

Louise Beck Brønnum og Sabine Schade Jacobsen, Køkkenfest, Fadl´s Forlag, 2015, 245 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.