// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Camilla Wandahl: Søstre på de syv have 2 – Den magiske storm
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Camilla Wandahl: Søstre på de syv have 2 – Den magiske storm

Skrevet af den 7. januar 2013 – 07:19Ingen kommentarer

Vana levede et beskyttet overklasseliv, indtil den dag hvor hun blev bortført af den unge sørøverkaptajn Maki og havnede på piratskibet Den Gyldne Rose. Det viste sig, at hendes tvillingesøster Sam var ombord på skibet og at hun var på jagt efter Griffens skat og den kolde nøgle. En nøgle, der kan befri deres mor fra Isheksen – den mor, som Vana altid har troet var død.

I slutningen af første bog bliver Den Gyldne Rose indhentet af kongens mænd, der er kommet for at hente Vana tilbage, men sørøversøsteren Sam udgiver sig for at være Vana. Nu er hun alene tilbage på piratskibet, hvor hun langsomt vænner sig til livet som sørøver og bliver meget glad for den unge kaptajn Maki. Noget er dog ikke helt som det skal være: En papegøje kommer med en mystisk besked og en magisk storm angriber skibet. Med bankende hjerte begiver Vana sig ud for at stjæle den mystiske besked.

Søstre på de syv have er en letlæst serie om piger med ben i næsen – med en god blanding af romantik, action og mysterier. Vi befinder os i en verden, hvor pirater sejler på havene og kampe bliver afgjort med sværd og kanoner. Det er også en verden, der fyldt med forbudt magi og måske fantastiske væsner – men det vil vise sig i de kommende bøger. Serien er velskrevet og fint illustrerede, det er bøger som især Helena på 10 er begejstret for.

Camilla Wandahl, Søstre på de syv have 2 – Den magiske storm, Høst og søn, 54 sider, 2012.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.