// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christian Guldager: Skyworld 3 – Øgleøen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Science fiction

Christian Guldager: Skyworld 3 – Øgleøen

Skrevet af den 3. januar 2013 – 07:58Ingen kommentarer

Først var Sirius slave, så blev han himmelpirat og dernæst indbrudstyv. Sammen med pigen Hira og humonen Warron flyver de i et stjålet skib. Med sig har de en sær maskindel, et spor som de har fundet ved hjælp af det skattekort, de stjal fra den onde kong Bragos mænd. Når de finder de sidste dele af maskinen, finder de vej til den magiske humon maske. Maskens kræfter kan måske hjælpe dem med at styrte den onde konge.

Sirius har en følelse af at det hele nok skal gå godt. En følelse der bliver styrket af hans talende og blodtørstige sværd. Det er et Vanir sværd. Et sværd der konstant tager liv og hvis man ikke vil dræbe, suger det livet fra den, der bærer det. Men det ved Sirius ikke og han vil ikke høre Hiras advarsler.

Sirius får dog snart noget andet at tænke på, da deres stjålne luftskib bliver ramt af et lyn og falder ned mod en jungleø. Heldigvis viser skattekortet at næste spor er skjult på øen. Så nu skal de bare bekymre sig om at overleve flere hundrede meters frit fald uden faldskærm og øens blodtørstige øglemænd.

Tredje bind af Christian Guldagers sci-fi serie fortsætter i samme fede stil som de to første. Med masser af spænding og humor. Guldagers Skyworld er en verden, der suger dig ind, en verden man kun nødigt forlader igen. Heldigvis kan man efter endt læsning udforske mere på www.chrisguldager.com og her vil man opdage, at der kommer tre bøger mere i serien i løbet af de næste år. Tak Christian!

Christian Guldager, Skyworld 3 – Øgleøen, Tellerup, 105 sider, Januar 2013.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.