// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Erin Hunter: Krigerkattene 6 – Den mørkeste time
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Erin Hunter: Krigerkattene 6 – Den mørkeste time

Skrevet af den 10. november 2012 – 07:58Ingen kommentarer

Så landede sidste bind i serien om krigerkattene. Vi har gennem bøgerne fulgt den røde kats opvækst og modning. Nu står han på toppen og aldrig har han haft større kampvilje og flere bekymringer.

I Den mørkeste time udnævnes ildhjerte til tordenklanens nye leder og med navnet Ildstjerne, starter det endelige opgør mod forræderen Tigerstjerne. Den onde kat skyr ingen midler i sin stræben efter magt. Han bryder alle traditioner og skaber en ny klan hvor alle de andre klaner skal indordne sig under hans styre. For at få den totale magt allierer han sig med en ondskab større end sin egen. Sammen med Blodklanen starter Tigerstjerne en krig, der truer med at drukne skovens katte i en syndflod af blod.

Som alle andre bøger har bogen både kedelige og spændende afsnit. De kedelige passager med Ildstjernes bekymringer over at være god nok, blegner heldigvis i forhold til passager med venskab, kærlighed og kamp. Ildstjernes venskab med Gråpels har holdt ved hele vejen gennem serien, selv om det har haft udfordringer, som venskaber har i den virkelig verden. Men hverken kæresterier eller kampen mod Tigerstjerne har splittet dem ad. De står skulder ved skulder i det sidste slag.

Bogen holder den gode stil fra de andre bøger og slutter med et brag. Et brag der helt sikkert vil sende ekkoer gennem fanskaren. Ekkoer af længsel efter flere krigerkattebøger. Bøgerne er udgivet på engelsk, så nu er spørgsmålet bare om det danske forlag har mod på at udgive dem. Giv din mening til kende på krigerkattenes facebook side. Eller læs en anmeldelse af nogle af de tidligere bøger om krigerkattene her.

Krigerkattene 6 – Den mørkeste time. Erin Hunter. Sohn. 268 sider. 2012.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.